Bloggar och nyhetsvärdet av tidningar

Före detta FRA-anställd bedyrar: vi gör minsann inget fuffens
25 juni, 2008
Carl B Hamilton har en poäng
27 juni, 2008
Visa alla

Bloggar och nyhetsvärdet av tidningar

Någon dag efter att det dykt upp i bloggosfären så kommer även gammelmedia med nyheten att EU vill registra bloggare. På Sveriges radios hemsida kan man lyssna på den estländska europaparlamentarikern Marianne Mekko som ligger bakom galenskaperna. Gör inte det! Jag tror att jag blev dummare av att höra på hennes nonsens. I samma radioinslag finns däremot bra repliker från emma som är värt att lyssna på där hon, med betydligt mer tålamod än jag skulle ha haft, bemöter parlamenariker Mekkos svammel.

Vill man göra något kreativt mot det här eländet ger Henrik lexandersson tips om hur man kan stötta det motstånd mot förslaget som finns i EU-parlamentet. Henrik Alexandersson ska även ha cred för att ha varit först med nyheten. Därifrån spred den sig till andra bloggar och två dagar senare dyker den upp i gammelmedia.

Imorgon kommer Ung Pirats förbundskongress dra igång här i Uppsala. Unga Pirater från rikets alla hörn kommer att samlas för att diskutera förbundets inriktning och verksamhet det kommande året. Stor del av kongressen lär handla om hur vi praktiskt ska genomföra projektet Ung Pirat: hållbarhet och deltagande med fokus Europa som vi nyligen fått beviljat medel till från Ungdomsstyrelsen. Trots alla fördelar med att kommunicera online så är jag övertygad om att det fortfarande är i den här typen av fysiska möten som de bästa tankarna växer fram. Så när kongressen är över kommer vi ha en lysande verksamhetsplan antagen. Vem vet, om ett par dagar kanske det till och med dyker upp en notis om det hela i gammelmedia.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS