Piratpartiet har medvind i seglen

Förbundskongressen och världen utanför
29 juni, 2008
Bananrepublik, Almedalen och jämställdhet
6 juli, 2008
Visa alla

Piratpartiet har medvind i seglen

Gammelmedia rapporterar att Piratpartiet har en chans att komma in i EU-parlamentet vid nästa val. Det är något som jag själv varit övertygad om ganska länge nu. Och jag verkar inte vara ensam om min övertygelse. Politikerbloggen ställer frågan till deras läsare om de tror att vi kommer att komma in i EU-parlamentet. I skrivande stund har 60% svarat att de tror att vi kommer att komma in. Det är i mina ögon ett ganska starkt stöd för vår EU-valskampanj att luta sig mot. Johan Folin, i en ledare i Södermanlands Nyheter, ger rent ut tips till hur vi bör göra för att lyckas ta oss till EU-parlamentet.

Det hela visar hur vårt engagemang i FRA-lagen, långt innan det blev på modet attt kritisera lagen, har placerat oss som en seriös politisk aktör med frågor som är skriande aktuella. Faktumet är att fler och fler har insett att Piratpartiet behövs.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS