Fokuspartier
27 oktober, 2008
LSU Forum
27 oktober, 2008
Visa alla

Bidragspirater

Det är intressant hur vissa ord genast fastnar i ens huvud. När expressen myntade begreppet bidragspirat i en ledare var jag rädd att det skulle förfölja oss. Men än så länge har jag bara hittat två bloggar som fångat upp ordet.

Personligen ser jag det som en av det svenska samhällets styrkor att vi faktiskt premierar ungas engagemang genom ekonomiskt stöd till ungdomsorganisationer, och jämför man med vad de gamla partierna lyfter in i form av partistöd så är de pengar Ung Pirat hoppas få in småslantar i jämförelse.

Lars Holmqvist skriver för övrigt ett väldigt läsvärt inlägg om hur ordet gratis har blivit något negativt.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS