Söndagsfika i Uppsala

Ett historiskt misstag!
23 november, 2008
Det ilskna fåtalet
24 november, 2008
Visa alla

Söndagsfika i Uppsala

I god tradition hölls det Piratfika på Värmlands söndagscafé idag här i Uppsala. Det som diskuterades mest var Ipred och möjligheten för Piratstudenterna att ordna en debatt kring lagen här i Uppsala. Emil Paulsrud tog på sig huvudansvaret för att försöka få till stånd en debatt, vilket han säkerligen kommer lösa strålande. Det dök även upp tre nya personer. En av dem var inte medlem men beslöt sig under fikat för att bli det. En annan var medlem sedan tidigare men övertygades att även bli medlem i Piratstudenterna. Jag passade på att dela ut stoppaIPRED.nu-klistermärken till de som var närvarande.

Överlag ett bra och konstruktivt fika.

Please follow and like us:
Mab
Mab

1 Comment

  1. Profilbild Pontus skriver:

    Vart kan man få tag på stoppaipred klistermärken? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS