Fildelning på Dreamhack

Rapport från Dreamhack
28 november, 2008
Sveroks riksmöte
2 december, 2008
Visa alla

Fildelning på Dreamhack

Jag blev lite fundersam när jag läste rubriken i Svenskan som berättar att 9 av 10 deltagare på Dreamhack laddar ner upphovsrättsskyddat material. Min första reaktion var att undra vad de sista tio procenten sysslade med. En bit in i artikeln fanns svaret:

Nästan samtliga av de nio personer som svarade nej sa att de inte behöver ladda ner material på Dream­hack eftersom de har bra internetuppkoppling hemma och kan göra det där.

Fildelning är ett smidigt, enkelt och bekvämt sätt att dela med sig av kultur och kunskap. Det kommer ingen lagstiftning i längden kunna ändra på. Frågan är hur mycket utveckling, innovation och förnyelse som lagstiftarna är beredda att bromsa i sina försök att göra just det.

Please follow and like us:
Mab
Mab

2 Comments

  1. Profilbild Nicke W Halmstad skriver:

    Nu har jag läst mina första bloggar 😉

  2. Profilbild Tobias skriver:

    haha.. Ja vad gör de sista 10%en?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS