Piratpartiet i Göteborg, Rättvik och Norge

Kampanjgrupp sökes
26 januari, 2009
Sharing is caring
27 januari, 2009
Visa alla

Piratpartiet i Göteborg, Rättvik och Norge

Kalle Vedins blogg kan man läsa att piraterna i Göteborgstrakten börjat styra upp sin verksamhet genom att skaffa sig en central wikisida med information om saker som händer i och kring Göteborg. Adressen är Minitruth.org. Är du pirat från Göteborgstrakten kan det vara en bra idé att bokmärka den sidan.

I Dalademokraten kan man idag läsa en intervju med Andreas Larsson. Utöver några få faktafel tycker jag att intervjun ger en bra och neutral bild av både Piratpartiet och Ung Pirat. Jag har haft glädjen att arbeta med Andreas i Ung Pirats förbundsstyrelse det senaste året, och hade det var jag som skrivit artikeln hade den innehållit betydligt mer positiva adjektiv för att beskriva Andreas arbete. Både det som han gjort centralt i förbundet och vad han betytt för tillkomsten av Ung Pirat Rättvik.

Slutligen så har den norska IT-webtidningen Digi.no uppmärksammat att Piratpartiet har dragit igång verksamhet för att få alla de unga svenskar som bor i Norge att gå och rösta i europaparlamentsvalet i sommar. Det är Egil Möller som tagit på sig uppdraget att samla stöd för partiet bland den stora grupp svenskar som finns i vårt grannland. Förhoppningsvis innebär det även starten för ett norskt piratparti.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS