Sydsvenskans upphovsrättsspecial

Partiskatt?
8 februari, 2009
Twitter
9 februari, 2009
Visa alla

Sydsvenskans upphovsrättsspecial

Sydsvenska dagbladet har idag vikt ett antal sidor av sin kulturbilaga till upphovsrättsfrågan. Som ett extra steg har de sedan valt att tillgängliggöra den delen på Pirate Bay, ett par dagar före tidningen kom ut.

Jag har givetvis laddat ned pdf:en, dock inte från Piratbukten utan från en partikollega. Av någon anledning finns inte Torrentprogram förinstallerade på alla nya datorer och jag har inte kommit för mig att lägga till något på min lilla bärbara eee sedan jag köpte den på mellandagsrean.

För dem som inte läst Sydsvenskans special kan jag rekomendera er att bege er till sydsvenskans webplats direkt. Det är en fantastisk samling intressanta artiklar.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS