Kom ihåg var ni läste det först

En samling tankar en tidig fredag morgon
13 mars, 2009
Mediaträning och distriktskongress
17 mars, 2009
Visa alla

Kom ihåg var ni läste det först

Jag skrev tidigare i år om framgångssagan Ung Pirat Hylte. Nu har även gammelmedia hoppat på tåget och rapporterar om de Unga Piraterna som satt Hylte på Piratkartan för alltid. Själv träffade jag Nichlas Wencel idag på Piratpartiets mediaträningshelg utanför Uppsala. Nichlas är inte enbart ordförande för Ung Pirat Halmstad och ev av dem som ligger bakom medlemssuccén i Hylte, han är även ansvarig för Piratpartiets nationella rekryteringsgrupp. Hans förmåga att få folk att förstå vad vi står för är rakt av enastående.

Hylte kanske enbart är en liten kommun utan kust i Hallands län, men orten är även en symbol för att det enda som behövs för att piratrörelsen ska växa är ett par drivna individer som tar sig tiden att berätta för människor de känner och för andra de stöter på om vad vi står för och uppmuntrar dem att ansluta sig till oss. Tro mig, det enda som behövs för att partiet ska få tio nya medlemmar är att en aktiv medlem tar tiden det trar att berätta om oss för elva ungdommar.

Och något säger mig att det här inte är det sista vi hör från Hylte. Kom ihåg var ni läste det först.

Please follow and like us:
Mab
Mab

1 Comment

  1. Profilbild Anonym skriver:

    Mer hedrad är svårt att vara efter man läser sitt namn i dessa sammanhang 🙂

    / Nicke W

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS