Mediaträning och distriktskongress

Kom ihåg var ni läste det först
14 mars, 2009
Den Akademiska Senaten
17 mars, 2009
Visa alla

Mediaträning och distriktskongress

Partiet hade en medieträningshelg i helgen där partiets EU-kandidater fick en grundläggande introduktion i att hantera media och även en chans att testa på att prata med en mikrofon tryckt framför en och en kamera i ansiktet. Jag har ju varit på en liknande utbildning tidigare, så jag vill tro att jag gjorde hyffsat bra ifrån mig. Bland annat så blev inte mina händer paralyserade vilket de blir ibland när jag intervjuas. Men jag har fortfarande en hel del att lära innan jag känner mig säker på mig själv i intervjurollen. Men förhoppningsvis kommer jag vänja mig vid det under EU-kampanjen. På fredagen gjorde jag en telefonintervju med The register som blev sådär. Det var märkbart svårare att prata om vår politik på engelska. Men jag antar att det är något jag får träna upp inför mitt arbete i Bryssel.

Direkt efter att mediaträningshelgen tagit slut var det dags för Ung Pirats östra distrikt att hålla distriktskongress. Som valberedare är jag väldigt nöjd över att det förslag till ny styrelse som vi lade fram röstas igenom. Och jag är övertygad om att Edward kommer att göra ett strålande jobb som distriktsordförande. Jag tycker även att verksamhetsplanen, som fokuserar på att stötta lokalavdelningarna genom en utbildningsdag i början av hösten och på att hjälpa nya lokalavdelningar att bildas, blev riktigt bra. Jag tror att vi kommer se mycket bra hända i Ung Pirats östra distrikt det kommande året och jag önskar den nytillträdda distriktsstyrelsen lycka till

Please follow and like us:
Mab
Mab

4 Comments

 1. Profilbild Erik Wagner skriver:

  Spännande att läsa ert arbete inför EU-valet. Hoppas det blir en bra valrörelse där många olika frågor och partiernas olikheter kommer upp på ett bra sätt!

  Vill även passa på att tipsa om en nystartad blogg som jag håller på med. nonprofit.se riktar in sig mot PR för ideella organisationer. Läs gärna och kom med tankar och bidrag till bloggen via kontakt@nonprofit.se

 2. Profilbild Emil Paulsrud skriver:

  Jag tror också det kommer hända mycket bra i det östra distriktet.
  Känner stort förtroende för den nya styrelsen som också jag kom att ingå i. Vi har verkligen kickstartat och haft styrelsemöte, byggt hemsida (ja de blev en ny som hittas här: http://upost.wordpress.com/) och börjat arbeta med att stötta upp nya lokalavdelningar.

 3. Erik: följer faktiskt redan er blogg och tycker att den är läsvärd. Blev tipsad av Karin Schollin som jag jobbade med på Uppsala studentkår förra året.

  Emil: ska jag skrota den gamla sidan då?

 4. Profilbild Vidde skriver:

  Mattias: Ja, jag kände att wordpress var mer flexibelt än bloggspot iom att man kan ha flera sidor osv…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS