Piratfika och valstuga

En hälsning till alla nya pirater i Uppland
19 april, 2009
En övermäktig uppgift
20 april, 2009
Visa alla

Piratfika och valstuga

Dagens piratfika var ovanligt lyckat, vilket kanske inte förvånar någon. En hel del gamla aktiva som dök upp, och någon enstaka ny. Men den stora skillnaden var den enorma entusiasm och framtidstro som man kunde hitta hos alla närvarande. Med partiets största medlemstillströmning någonsin i ryggen känns det enormt avlägset att vi inte skulle knipa en eller flera platser i det stundande EU-valet. Nu gäller det att aktivera alla nya medlemmar i valrörelsen!

Som ett steg i den lokala valrörelsen beslöt vi idag att köpa in en begagnad friggebod för att vi ska kunna ha en rejäl valstuga i årets (och nästa års) valrörelse. Efter visst letande på blocket valdes lämplig stuga ut och folk började planera transport av förvärvet till Uppsala. Vår kommunansvarige lovade host upp pengarna tills vidare så får vi lösa kostnaden med insamling av donationer längre fram.

Piratstudenterna var även på plats och det pratades lite om gårdagens extra årsmöte för föreningen, och desto mer om det pågående kårvalet. På tisdag får vi se hur många mandat vår valkampanj gett oss.

Vi upptäckte även att vi blir tvungna att flytta vår fika från och med nästa söndag då Värmlands nation, där vi hittills huserat, ska stänga för renovering i maj. Så från och med nästa söndag hittar man oss på Kalmars söndagsfik istället.

Vi ses där!

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS