Ändrat tonläge i gammelmedia?
26 april, 2009
Distriktsutbildningshelg
2 maj, 2009
Visa alla

5,1%

Det kan väl knappast finnas någon som missat att Piratpartiet tickade in på 5,1% i Synovates mätning om hur folk planerar att rösta i EU-valet?

Rick Falkvinge skriver att vi nu kan räkna med betydligt hårdare tag från de gamla partierna och Christian Engström poängterar att folk verkligen måste gå och rösta om våra framgångar i mätningar ska ge utslag i själva valet. Själv tänker jag förtidsrösta så fort förtidsröstningslokalerna öppnat. Det tycker jag att du med ska göra!

Klara Tovhult menar att det nu är hög tid för oss att se över hur vi kommunicerar ut att våra frågor har ett avgränsat fokus. Att vi helt enkelt inte reflexmässigt ska hosta upp att vi inte tar ställning i den ena frågan efter den andra utan att vi istället ska visa hur vårt fokus faktiskt kommer på följdverkningar inom i stort sett alla frågeområden.

Andra som bloggat om mätningen är Kalle Vedin, ProjO, Anna Troberg, Emma, Tobias björkgren, Marco baxemyr, Marcus Fridholm, Yamiko Panda, Calle Rehbinder, Satmaran, lePlaid, Blag, Berinder, Maloki

Please follow and like us:
Mab
Mab

1 Comment

  1. Profilbild Marcus skriver:

    Det går framåt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS