Att ta till sig kritik

Debatt på Södertörn
13 maj, 2009
valkampanjskalender
17 maj, 2009
Visa alla

Att ta till sig kritik

Det har kommit ytterliggare en opinonsmätning som pekar mot att Piratpartiet kommer ta minst en plats i Europaparlamentet efter valet den 7:e juni. Nyheten sprids av TT vilket givetvis ger ett antal tidningsrubriker, vilket väl i sig ytterliggare gynnar våra chanser att ta oss in.

På expressens ledarsida frågar Johannes Forsberg var brudarna är i partiet, med avseende på vår förhållandevis sneda könsfördelning bland våra medlemmar. Genast dyker det upp ett antal väldigt bra svar, vilket verkar ha överraskat Johannes en aning. Christopher Kullenberg passar även på att ge oss ett par tips om hur vi kan komma till rätta med problemet. Själv hinner jag idag tyvärr inte riktigt tid att skriva något längre i frågan utan hänvisar till ett av mina tidigare inlägg på området.

Visserligen har mycket förbättrats inom partiet sedan jag skrev det inlägget, men den grundläggande problematiken finns kvar, och än är det nog långt kvar innan vi uppnått någon form av balans inom partiet. Men vi är på rätt väg. Framför allt är det ett stort steg framåt att vi inte längre ryggradsmässigt intar försvarsställning och slår ifrån oss all kritik så fort vi granskas, utan att vi tar till oss den och reflekterar över hur vi kan förbättra oss.

På det området har vi vuxit ordentligt sedan partiet grundades 2006, vilket jag är väldigt stolt över.

Please follow and like us:
Mab
Mab

2 Comments

  1. Profilbild Niklas Starow skriver:

    Skaffade dig en personröst idag, piCnic’s 🙂

    nu ska bara cirkus 10.000 till göra det.

    lätt match.

  2. Tackar för det. Tror nog jag ska kunna nå det målet faktiskt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS