Lobbyraterna söker nytt blod

Kompromiss i telekompaketet
6 november, 2009
Bryssel nästa!
13 november, 2009
Visa alla

Lobbyraterna söker nytt blod

Piratpartiets semiofficiella mediagrupp Lobbyraterna har gått på tomgång sedan i våras. På grund av överarbete valde Klara, som ansvarade för gruppen, att kliva ner som ansvarig, och i samband med det stannade det mesta arbetet i gruppen upp. Efter EU-valet måste man nog i ärlighetens namn säga att gruppen varit de facto helt inaktiv. Men nu är det dags att få liv i gruppen igen. Därför söker vi dig som är intresserad av att jobba med media inom Piratpartiet. Det rör sig om allt från att bevaka hur partiet gestaltas i media, mediaträning av aktiva eller att skriva pressmeddelanden. Det som krävs är ett intresse för media och tillgång till en dator där det finns både internet och programmet skype. All erfarenhet är givetvis ett plus, men ingen nödvändighet. 

Låter det intressant? Skicka ett mail till mig (mattias.bjarnemalm@piratpartiet.se) med ditt skypenamn eller släng upp det i en kommentar här på bloggen så plockar vi in dig.

Välkommen till lobbyraterna!

Please follow and like us:
Mab
Mab

4 Comments

 1. Profilbild Max skriver:

  Tjo,

  Låter skoj! Har ingen direkt medieerfarenhet förutom att jag jobbat ett tag som översättare av pressmeddelanden m.m. 😀 Däremot har jag lyckats norpa ett par kopior av Westanders PR-Handbok så den har jag alltid att falla tillbaks på.

  Skype: max.gnipping

 2. Profilbild Isak Gerson skriver:

  Känns lönt att maila, du känner ju mig 😉

 3. Profilbild Anonym skriver:

  Stängt protokoll så inte alla kan vara med, är det värdigt informationssamhället? Det finns idag flera helt öppna alternativ (och vissa har funnits längre än Skype).

 4. Max & Isak:

  Välkomna ombord 🙂

  Anonym:

  Att Lobbyraterna använder Skype beror på att det är det verktyg som partiets ledning använt sedan 2006. Om det är rätt eller fel är givetvis en diskussion som man kan föra, men jag är nog helt person att föra den med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS