För den som har missat det…

Kanske inte becksvart utan bara mörkt.
27 november, 2009
Intryck från Bryssel
4 december, 2009
Visa alla

För den som har missat det…

..så har Mårten Fjällström börjat blogga. Mårten är partisekreterare i Piratpartiet och även den som bör äras för det mesta bra som partiet har lyckats åstadkomma här i Uppsala. Han var bland annat initiativtagaren till Piratstudenterna och har betytt väldigt mycket för mig personligen genom att alltid finnas som en förnuftig röst att stöta och blöta idéer med. 

Just eftersom jag vet hur briljant han kan vara i sina analyser ska det bli ett sant nöje att läsa hans inlägg framöver. Och det känns extra roligt att han har valt att blogga på bloggen Stenskott där Amelia Andersdotter och Simon Rosenqvist redan bloggar. Hans tillskott kommer oundvikligen göra en bra blogg bättre!

Please follow and like us:
Mab
Mab

1 Comment

  1. Profilbild Isak Gerson skriver:

    Snacka om stjärnspeckad blogg. Lite som en hollywoodfilm. Fast jäkligt bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS