Blogginlägg jag skulle vilja skriva
26 januari, 2010
Ny uppdatering om Amelias situation i Bryssel
29 januari, 2010
Visa alla

Uppdatering om Amelias situation i Bryssel

Den som har koll vet givetvis att även om jag och Amelia Andersdotter flyttat ner till Bryssel för att se till att hon är fullt förberedd den dag hon tillträder som EU-parlamentariker så är det fortfarande väldigt oklart kring när hon formellt kommer att tillträda (vilket sätter mig och Amelia i en minst sagt spännande ekonomisk situation). Som Amelia själv skriver finns det fler frågor än svar kring när hon kan förvänta sig att tillträda, men i mitt letande av nyheter kring ärendet hittade jag en artikel hos EUobserver som väldigt detaljerat går igenom vilka frågetecken som finns och vilka möjliga konsekvenser de kan få. Så vill du ha koll på hur processen kring Amelias tillträde ser ut tycker jag att du ska läsa den.

Please follow and like us:
Mab
Mab

2 Comments

  1. Profilbild Anonym skriver:

    Amelia kan ju alltid begära ett lån från den svenska valmyndigheten – under officiella former så att gammelmedia får anledning att ta upp ämnet och berätta för väljarna att EU skiter fullständigt i vad de röstberättigade medborgarna i vårt lilla land kom fram till i höstas…

  2. […] 26e januari29e januari18e februari25e februari2e mars5e mars28e april […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS