Namntävlingen till modebloggen slutar på onsdag

Elaka kommentarer postas vänligen här
4 februari, 2010
Piratfika i Malmö nu på lördag kl 13-16
9 februari, 2010
Visa alla

Namntävlingen till modebloggen slutar på onsdag

Jag utlyste en namntävling till min kommande modeblogg här för någon dag sedan där folk fick lämna in förslag till vad den ska heta. En förfrågan gick även ut på Twitter och ett antal förslag har nu trillat in. Men så slog det mig att jag glömde sätta ett sistadatum för när man kan lämna in bidrag. Så det sätter jag nu. Namnförslag mottages fram till kl 24.00 på onsdag kväll. Vinnaren presenteras sedan någon gång under nästa helg när jag bestämt mig för ett alternativ.

Please follow and like us:
Mab
Mab

2 Comments

  1. Profilbild grey skriver:

    Det är ett trevligt inlägg och jag kommer nog titta in på den kommande bloggen ibland, men har du någon aning om varför inlägget dök upp på Piratpartiet Live?
    Jag ser inga taggar som borde aktiverat det.

  2. Grey:

    Alla mina inlägg hamnar där. Är så för en del av oss som bloggar mer om PP än inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS