Skifte i ledningen för PPI

Konsten att sluta vara adlig
2 mars, 2010
Open Europe
3 mars, 2010
Visa alla

Skifte i ledningen för PPI

Jag har halvt om halvt följt PP Internationals arbete under åren och även deltagit på en av de konferenser som PPI anordnat i Finland. Sedan länge befinner jag mig på deras mailinglista och jag hänger i Skypechatten för Svenska Piratpartiets internationella  grupp. Jag planerar även att delta i den konferens som PPI ska anordna i Bryssel i april i år, där jag även varit involverad en del i förberedelserna.

Så någon dag efter att det hänt noterar jag att PPI möblerar om i ledningen. Patrick Mächler kliver ner som co-president och ersätts av Jerry Weyer, vice ordförande för Piratpartiet i Luxemburg. Han kommer sitta fram till konferensen i Bryssel då PPI förmodligen kommer genomgå ett par grundläggande förändringar gällande stadgar och ledarskap.

Förhoppningsvis ska jag få tid att skriva mer om PPI och dess arbete  längre fram.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS