Lokalavdelningar inom Ung Pirat i Östergötland

Growing internet piracy is a vote of no confidence in existing business models and existing legal sollution
9 mars, 2010
Korta notiser
15 mars, 2010
Visa alla

Lokalavdelningar inom Ung Pirat i Östergötland

Det här blir mitt femte inlägg om mina tankar kring hur upptagningsområden för lokalavdelningar inom Ung Pirat bör dras upp. Tidigare inlägg har varit:

Lokalavdelningar inom Ung Pirats Stockholmsdistrikt
Lokalavdelningar inom Ung Pirat i Västra Götaland
Lokalavdelningar inom Ung Pirat i Värmland
Lokalavdelningar inom Ung Pirat i Halland

Nu har mina koloniala ambitioner landat på Östergötland. I dagsläget finns där fyra lokalavdelningar: Ung Pirat Linköping, Ung Pirat Norrköping, Ung Pirat Söderköping samt Piratstudenterna i Linköping. Piratstudenterna är inte kopplade till något geografiskt område utan till studenter vid Linköpings universitet medan de övriga tre är kopplade till olika kommuner. Min tanke är att det ska gå att starta upp tre lokalavdelningar till i Östergötland och då få en karta som ser ut såhär:
Framtida lokalavdelningar i Östergötland
Ung Pirat Norrköping (finns idag), Ung Pirat Söderköping (finns idag), Ung Pirat Motala, Ung Pirat Linköping (finns idag), Ung Pirat Mjölby, Ung Pirat Kinda

Det som krävs för att den här indelningen ska kunna bli verklighet är att vi hittar engagerade unga pirater i de kommuner där vi vill starta nya lokalavdelningar som axla ansvaret för dessa. Är du en sådan, eller känner någon du tror skulle vara lämplig, så tveka inte att kontakta mig. Det kräv egentligen ingen förkunskap kring föreningsdemokrati alls. Förbundet har massor av duktigt folk som kan hjälpa till att lära ut den biten.

Och är du en ung och aktiv pirat i Östergötland och vill vara med och starta upp en lokalavdelning men du bor i en kommun som klumpats ihop med en annan kommun så är det också bara att höra av sig. Uppdelningen är långt ifrån huggen i sten. Det enda som hindrar oss från att ha en lokalavdelning per kommun är mängden driftiga unga pirater vi kan få tag på.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS