Mannen bakom Smile 29
18 juni, 2010
Piratpartiet i gammelmedia och en passus om skolpolitik
30 juni, 2010
Visa alla

Arvikafestivalen

Jag har ägnat eftermiddagen åt att planera Ung Pirat-avdelningen Piratnätets närvaro på Arvikafestivalen om några veckor. Som det ser ut nu kommer vi finnas både inne på campingen och patrullerande vid festivalområdet och dela ut piratballonger och ragga medlemmar till Ung Pirat och Piratpartiet. 

Ska du som läser det här till Arvika och är pepp på att hjälpa till med marknadsföringen är det bara att slänga över ett mail till mig.

Please follow and like us:
Mab
Mab

1 Comment

  1. […] genomtänkta utvärdering av veckan, hennes reflektioner ligger väldigt nära mina).  Inte heller Piratnätets närvaro på Arvikafestivalen har jag orkat blogga […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS