Jag kandiderar till Europaparlamentet

A friend called Niles
16 november, 2018
Just nu pågår mötet där EU-listan för piratpartiet spikas. Jag siktar på att toppa listan!
8 januari, 2019
Visa alla

Jag kandiderar till Europaparlamentet

I skuggan av regeringsdramatiken i Sverige förbereder sig partierna för vårens EU-val. Givetvis gäller det även oss i piratpartiet som kommer ha ett extra medlemsmöte i början av januari för att spika vår kandidatlista. Jag kandiderar med målsättningen om att ta förstaplatsen på den listan. Men för att nå dit, och sen hela vägen till en plats i Europaparlamentet behöver jag din hjälp. Därför har jag nu lanserat den första versionen av min valkampanjsite. Där kan du läsa mer om min kandidatur och vad du kan göra för att bli delaktig i kampanjen.

Det första du kan göra för att hjälpa till är att sprida det här inlägget till vänner och bekanta och berätta för dem varför du tror att jag skulle vara en bra Europaparlamentariker för Sverige. Vi har ingen möjlighet att tävla med gammelpartierna om betalda reklamplatser, utan är helt beroende av att vår kampanj sprids från person till person. Det är fortfarande gott om tid till EU-valet, men om vi ska lyckas sprida min kandidatur till hela väljarkåren måste den resan börja nu.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS