Ung Pirats hemsida är äntligen här
16 juli, 2007
Liberala ungdomsförbundet splitttrat i upphovsrättsfrågorna
11 augusti, 2007
Visa alla

Using Fairly

Det känns bra att det åtminstonde inom den akademiska världen kommit igång en reell debatt om upphovsrättsproblematiken. Såg precis en inbjudan till seminariet Using Fairly som kommer hållas den 21 september i Uppsala nu i höst. Något säger mig att jag kommer få anledning att återkomma till detta seminarium längre fram. Jag har egentligen ett möte i Stockholm inbokat den dagen, men det blir helt enkelt att avboka det mötet för att gå på seminariet istället.

Förhoppningsvis kommer Piratstudenterna kunna deltaga på seminariet i någon form.

Please follow and like us:
Mab
Mab

1 Comment

  1. Profilbild Urban Sundström skriver:

    Hej ! Nu har jag lagt in denna nyhet på sju digg-kloner. Du kommer till länkarna via min blogg:

    Hälsn. Urban stolt piratpartist

    http://www.piratpartiet.se/blog/urban_sundstrom

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS