Liberala ungdomsförbundet splitttrat i upphovsrättsfrågorna
11 augusti, 2007
Piraterna tar över
24 augusti, 2007
Visa alla

Momentum?

Börjar vi få momentum i Piratrörelsens kamp för en förändring av dagens förlegade lagstiftning kring upphovsrätt? Det hävdar i alla fall Oscar Swartz i sitt senaste blogginlägg och refererar till en debattartikel av den moderate riksdagsledamoten Karl Sigfrid.

Jag kan inget annat än hoppas att han har rätt. Att det vi ser nu är början på en snöbollseffekt. Och det finns skäl att hoppas. Ett par ledare i olika tidningar har åter tagit upp frågan. Och nu, efter valet, verkar alla tidningar instämma i det rimliga i en lagstiftning som utgår från vad som gagnar samhället istället för en som gagnar en föråldrad distributionsmodell.

Förhoppningsvis går budskapet fram.

En orelaterad notis som jag passar på att klämma in: På söndag startar det en Ung Piratavdelning i Västerås. Vi blir fler och fler i rörelsen, och vi hörs mer och mer. vi börjar få momentum.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS