Tidningsrubriker på sistone

Ordlista
20 november, 2007
Ung Pirat fyller ett år
16 december, 2007
Visa alla

Tidningsrubriker på sistone

Det har uppmärksammats i media de senaste dagarna att musikindustrin gjorde polisens jobb när en åklagare tillät att filmlobbyn fick utreda misstänkt storpirat. I ett försök att försvara sitt agerande säger åklagaren: Antipiraterna ska vittna under ed, vilket i mina öron känns som ett ytterst klent försvar av ett beslut att sätta det rättssystem som vi använder oss av i Sverige ur spel för att gynna ett särintresse. Det är helt enkelt sorgligt när polisens arbete privatiseras för att åklagarna vill slippa jaga fildelare.

Christian Engström, Piratpartiets vice ordförande, ger en beskrivning av det aktuella fallet på sin blogg.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS