Vilket informationssamhälle vill vi ha?
3 januari, 2008
Stefan Flod
5 januari, 2008
Visa alla

Guldpirat


Att driva en politisk rörelse kostar pengar. Hittills har Piratpartiet finansierats med donationer och genom att frivilliga aktiva betalat ur egen ficka. För att få en mer stabil och självständig ekonomi lanseras nu kampanjen guldpirat. Vår förhoppning är att ett antal av våra medlemmar och övriga supportrar ska känna att de har råd och lust att regelbundet ge bidrag till partiet.

Please follow and like us:
Mab
Mab

2 Comments

  1. Profilbild Thomas Tvivlaren skriver:

    Finns det några åldersmässiga restriktioner för att bli Guldpirat? Jag ska givetvis själv hoppa på initiativet men har en liten dam här hemma som inte gör annat än leker pirat sedan julaftonen så jag kan lika bra inviga henne i gemenskapen… 😉

  2. Den enda åldersmässiga restriktionen är att man innan man myndig rent juridiskt inte får ingå ekonomiska avtal utan sina föräldrars tillåtelse. Men om det i det här fallet är du som förälder som initierar idén finns ju inte det problemet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS