Sverige som IT-nation

Tervis
27 juli, 2008
Jag bloggar, alltså finns jag
1 augusti, 2008
Visa alla

Sverige som IT-nation

Henrik Sjöholm skriver ett väldigt välskrivet debattinlägg i Hallands Nyheter som slutar med följande stycke:

Ska Sverige kunna återta förlorad mark som ledande IT-land brådskar det att börja formulera en politik för 2000-talets företag och affärsmodeller, istället för att försöka skydda protektionistiska amerikanska mediejättar.

Det Henrik borde göra är att läsa Piratpartiets principprogram. En reformerad upphovsrätt och ett avskaffande av dagens teknikfientliga patentsystem är precis den typen av nyskapande politik som kommer säkerställa att Sverige intar en ledande roll i IT-utvecklingen.
Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS