Åter till Radio Uppland

Den opolitiska ungdomen?
2 september, 2008
Debattartikel i Ergo
7 september, 2008
Visa alla

Åter till Radio Uppland

Blev precis uppringd av en person på Studio Uppland. De vill ha dit mig igen på måndag för att diskutera hur ny teknik påverkar vår vardag på olika sätt som man kanske inte tänker på. Förhoppningsvis hittar de även någon mer bloggare med bättre koll på den praktiska sidan av tillämpningen av ny teknik, min kunskap på området är ju i högsta grad teorerisk.

När jag letade runt efter andra bloggare från Uppsala upptäckte jag bloggkartan Så nu finns min blogg på kartan. Får se om det genererar någon ökad trafik.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS