Gammal gammelmedia?
14 september, 2008
Saker att glädjas åt och saker att sörja över
26 september, 2008
Visa alla

Demostrera mot FRA

Idag genomförs demostrationer mot FRA i Malmö, Göteborg och Stockholm. Själv ska jag sätta mig på tåget om en timme och sluta upp utanför riksdagen för att visa att det fria demokratiska samhället inte är något som jag uppskattar att beslutsfattarna lättvindligt försöker kompromissa med. Jag hoppas att vi ses där.

Förhoppningsvis kommer demostrationerna sända en signal till de politiker som försöker komma underfund med hur de ska ställa sig till FRA-lagen framöver att det finns en stark folklig opinion mot lagen.

Mer info om dagen hittas hos Rick och Emma.

Please follow and like us:
Mab
Mab

1 Comment

  1. Profilbild Anonym skriver:

    Menar du ”Iakttagelser” (med två t)?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS