Kampen om Kunskapen
3 november, 2008
Förändring vi kan tro på
5 november, 2008
Visa alla

Läsvärt

Jag följer trenden och rekomenderar alla att läsa artikeln i Affärsvärlden där Per Agerman gör en lysande sammanfattning av fildelningsfrågan. När du läst den så kan du fortsätta med gårdagens ledare i UNT som beskriver vad som håller på att hända i Australien när ett litet överkonservativt parti tillåts agera vågmästare i politiken.

Genom Stefan Flod uppmärksammas jag även på att Ung Pirats förbundsstyrelseledamot Amelia Andersdotter bloggar från sin resa till Nanjing där hon representerar Sveriges ungdomsorganisationer vid World Urban Forum.

Please follow and like us:
Mab
Mab

1 Comment

  1. Underrubriken till din blogg är ”iakttagelser från en akademisk småstad”

    Uppsala är Sveriges fjärde största stad http://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_svenska_t%C3%A4torter_sorterad_efter_inv%C3%A5narantal

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS