Förändring vi kan tro på

Läsvärt
4 november, 2008
Nätet är en plats
6 november, 2008
Visa alla

Förändring vi kan tro på

Vaknade upp med TVn på. Nyheterna basunerar ut att Barack Obama kommer bli USAs nästa president. Jag är inte direkt förvånad, segern har verkat ganska klar de senaste veckorna även om ingen verkat riktigt tro på det förrän nu när det är klart. Personligen har mitt stöd alltid legat hos de gröna när det kommer till Amerikansk politik, men så som det amerikanska politiska systemet är utformat finns det aldrig någon reell chans för någon utöver de två stora partiernas kandidater att bli vald. Och av de två alternativen är det inte någon tvekan om att Obama ligger närmast mig politiskt.

Med en majoritet för demokraterna även i kongressen ska det bli intressant att se vad han kan åstadkomma. Att det behövs förändringar i den amerikanska politiken, kanske framför allt när det gäller deras internationella politik, är jag den första att skriva under på

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS