Ung Pirats östra distrikt

Lite välkomna siffror
6 december, 2008
Piratpartiet gynnas av en enad opposition
8 december, 2008
Visa alla

Ung Pirats östra distrikt

Under dagen hölls uppstartsmöte för Ung Pirats östra distrikt här i Uppsala. Protokoll från mötet finns för den intresserade här. Distrikten inom ung har som uppgift att stödja de lokalavdelningar som finns inom distriktets gränser. Östra distriktet täcker in Gotlands län, Södermanlands län, Uppsala län, Västmanlands län, Örebro län och Östergötlands län.

Själv blev jag vald som sammankallande valberedare för distriktet, och eftersom den första distriktskongressen ska hållas redan den femtonde mars behöver jag få in kandidater till både styrelse, revisorer och valberedning snarast. Så är du en ung pirat från östra Sverige och är sugen på att engagera dig för att hjälpa till inom piratrörelsens ungdomsförbund så ska du inte tveka att höra av dig till mig.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS