Piratpartiet och medlemmarna

Piratpartiet gynnas av en enad opposition
8 december, 2008
En nobel fest
9 december, 2008
Visa alla

Piratpartiet och medlemmarna

Jag skrev igår att Piratpartiet gynnas av en enad opposition. Idag så skriver Svenska dagbladet att vi gynnas av IPRED. Det verkar som om det mesta gynnar oss just nu vilket jag givetvis är den siste att beklaga. Piratpartiet behövs, och precis som statsvetaren Henric Oscarsson säger i artikeln i svenskan så är Piratpartiet en medborgarrättsrörelse och därmed behöver vi alla aktiva medlemmar vi kan få. Under Dreamhack så fick vi sexhundra nya medlemmar och igår så fick vi lika många till. På bara ett par veckor har vi ökat med över tolvhundra nya medlemmar. Om endast en bråkdel av dem väljer att aktivera sig så innebär det fortfarande ett rejält tillskott bland vår skara av aktiva pirater.

Så jag hoppas att alla ni nyblivna pirater som läser det här väljer att engagera er. Ni behövs! Ni behövs för att bygga upp vår lokala organisation runt om i landet inför EU-valet nästa år och inför riksdagsvalet året därpå. Ni behövs för att föra debatten framåt på vårt forum och ni behövs som ambassadörer för partiet på er skola, på er arbetsplats eller på krogen bland era vänner. Om var ny medlem värvar ytterliggare en medlem som värvar en medlem och så vidare så kommer vi vara ostoppbara. Då kommer vi inte enbart vara en folkrörelse, vi kommer vara en folkrörelse vars åsikter inte kommer kunna ignoreras.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS