Kampanjen Rösta 7 Juni

LUFs missvisande siffror
18 januari, 2009
Mingel i Europahuset och debattartikel i DN
20 januari, 2009
Visa alla

Kampanjen Rösta 7 Juni

Landsrådet för Sveriges ungdomsorganisationer har dragit igång kampanjen Rösta 7 Juni och ikväll lanseras kampanjen på ett möte i Stockholm. Jag, och ett par andra Unga Pirater som återfinns på Piratpartiets EU-valslista, ska dit och representera och suga i oss alla tips och idéer om hur vi ska kunna öka valdeltagandet.

Så nu är det dags att dra på sig ytterkläderna och mingelleendet och bege sig till stationen för att hinna med tåget. Det ska bli kul att träffa alla trevliga människor från andra ungdomsorganisationer som jag lärt känna under det senaste året.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS