Pirate Bay rättegången
10 februari, 2009
Vem tjänar på gratis kultur på nätet?
12 februari, 2009
Visa alla

Heldag i Stockholm

Sitter på tåget in mot Stockholm just nu. Ska ta och luncha med Rick och stämma av lite inom partiet, samt diskutera hur medlemregistret behöver utvecklas för att tillgodose Ung Pirats behov. Därefter så ska jag träffa ett par pirater som pluggar på KTH tillsammans med Stefan och diskutera uppstartandet av en piratstudentförening där.

Sedan avslutas dagen med FORES seminarium om vem som tjänar på gratis kultur på nätet. Ser verkligen fram emot seminariet. Med namn som Rasmus Fleischer, Nicklas Lundblad och Anders Rydell (med flera) kan det inte bli annat än en intressant diskussion.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS