Piratebayrättegången, dag 1

Ett gott förslag från valberedningen
15 februari, 2009
Hylte
20 februari, 2009
Visa alla

Piratebayrättegången, dag 1

Jag sitter i den lyssningssal som finns brevid den egentliga rättegångssalen där rättegången mot the Pirate bay har påbörjats idag. Här sitter knappt tjugo personer som inte fått plats i rättssalen och lyssnar. En del, som jag, tar anteckningar medan de sitter här. Men de flesta verkar mest sitta och lyssna på den knastriga ljudupptagning från rummet brevid som spelas upp i högtalaren. Överlag känns det ganska överflödigt med det här lyssningsrummet med tanke på att SVT 24 Direkt sänder live från rättegången.

Jag har tagit mig hit med en stor del av övriga förbundsstyrelsen för Ung Pirat för att delta i den manifestation som ska sätta igång under lunchen. Bland annat kommer vår ordförande Stefan Flod säga ett par kloka ord.

Därefter bär det av tillbaks till Uppsala för att sätta mig i studion hos Radio Uppland för att kommentera rättegången där.

Please follow and like us:
Mab
Mab

4 Comments

  1. Profilbild Nyheter24 skriver:

    Oscar Swartz bloggar direkt från rättegången här.

  2. Profilbild Jonas skriver:

    Det har slagit mig med pirat bay rättegången att den har ungefär samma bärighet som att anklaga Frosts knivfabrik för framställande av mordvapen för att en kniv blev stulen och använd vid mordet på Anna Lindh

  3. Profilbild Johan skriver:

    Tack för länken Emil. Lyssnade nu precis. Du svarar kanonbra Mattias!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS