Folkbiblioteken 2.0
23 februari, 2009
Piratpartiets butik
28 februari, 2009
Visa alla

Större än SSU

Jag hoppas att alla har noterat att Ung Pirat numera är större än SSU och därmed Sveriges näst största politiska ungdomsförbund.

Personligen är jag övertygad att effekten av Piratebay-rättegången, implementeringen av Ipred och sedan Piratpartiets framgångar i Europaparlamentsvalet kommer leda till att vi blir det största ungdomsförbundet innan årets slut.

Sedan ska det bli kul att lyssna på när grånande politiker ska förklara varför så få unga engagerar sig politiskt. Kanske för att gammelpartierna inte bara fattar fel beslut utan helt misslyckas att lyfta fram de frågor som intresserar unga?

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS