Mer om demonstrationen

Domen som alla väntat på och demonstration i Stockholm imorgon
17 april, 2009
Tankar i frack
17 april, 2009
Visa alla

Mer om demonstrationen

Har varit ute på stan en sväng och pratat med vänner och bekanta om domen i TPB-rättegången. De flesta tror mig inte när jag berättar om vilken straffnivå som dömts ut. De vill helt enkelt inte tro att den amerikanska modellen med absurda skadeståndsnivåer har fått fäste i Sverige.

Väl hemma får jag veta att partiets hemsida går på knäna på grund av den belastning som sidan fått sedan domen tillkännagavs. Så är du en av de tusentals personer som beslutat dig för att gå med i partiet idag (över 2000 nya medlemmar hittills) så får du gärna använda den här länken istället för att gå via vår hemsida för att minska belastningen på sidan.

Det har dessutom kommit mer info om demonstrationen kl 14 i Stockholm imorgon på Piratpartiet i Stockholms sida. Där nämns även en demonstration på Stortorget i Lund kl 12 imorgon. Den demonstrationen finns också nu som ett facebookevent. Slut upp och ta med dig alla du känner!

Please follow and like us:
Mab
Mab

6 Comments

 1. Profilbild Anonym skriver:

  passa på att ta makten i morgon! jag e den första att inta min kommuns rådhus!

 2. Profilbild NiDBiLD skriver:

  Industrin har förklarat krig mot internet. Vi besvarar deras krigsförklaring för att göra det officiellt.

  http://www.keyboardrebellion.net/realitycheck/?p=273

  Imorgon bör upplevelseindustrin, den svenska staten och EU kapitulera. Annars blir vi nog farliga. Jag har tagit en titt på piratpartiets medlemsstatistik, och känner igen en exponentiell kurva när jag ser den.

 3. Profilbild Björn Flintberg skriver:

  Idag står jag på dina barrikader och slåss för dina rättigheter Mattias. Och överväger allvarligt att bara för sakens skull rösta PP i nästa val.

  Och bidrar med en annan tanke kring rättsrötan i detta…

  http://opinionen.blogg.se/2009/april/ett-historiskt-domslut.html

 4. Tack Björn. Jag läste ditt inlägg och jag håller med dig fullt ut. Jämförelsen blir grotesk när man ser hur domstolen värderar människor gentemot påhittade ekonomiska värden i en döende industri.

  Men det räcker faktiskt inte med din röst, även om den givetvis är välkommen. Om du verkligen vill vända på den här utvecklingen behövs du i partiet! Jag vet att du inte är nöjd med hur vi fungerar som organisation, men dina möjligheter att göra oss bättre är oändligt större om du är en av oss.

  Så jag hoppas att du Björn, och alla andra som ser det groteska i domstolens beslut, blir aktiva medlemmar i partiet och hjälper oss att göra skillnad! I EU-valet och i kommande nationella val. För det här är ytterliggare ett bevis på att vi behövs

 5. Profilbild Victoria skriver:

  Mab! Du ska väl åka bil till demonstrationen imorgon? Eller, vet du någon annan som ska åka bil? För jag och tre, kanske fyra, vänner vill väldigt gärna gå på demonstrationen men har inte råd med tåg. Det vore underbart om man kunde samåka med någon.

 6. Profilbild Mackan skriver:

  Vem bryr sig om 500 pers demonstrerar? Vi måste hitta en lösning på detta och mötas på halva vägen. Om alla laddar ner gratis blir det inga fler filmer eller musik. Ni kan ju göra era egna piratfilmer o titta på. Mackan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS