Piratchock i kårval!

Kårvalet
21 april, 2009
Ändrat tonläge i gammelmedia?
26 april, 2009
Visa alla

Piratchock i kårval!

…eller i alla fall en ordentlig skräll.

Det är svårt att inte vara väldigt nöjd med ett valresultat från kårvalet som ger oss 19% av rösterna och med det 9 av 41 platser i kårens fullmäktigeförsamling det kommande året. Och vi är rustade att axla det ansvaret. Piratstudenterna hade den i särklass längsta kandidatlistan och jag har redan blivit kontaktad av en av våra nyvalda fullmäktigeledamoter som vill träffas och gå igenom uppdraget att sitta i fullmäktige så att han kan göra ett bra jobb där.

Nu är det dock styrelseförhandlingar som tilltar och som avgör inte bara vilka som ska styra kåren det kommande året utan även vilken inriktning kåren ska ha i sitt arbete.

Vill även passa på att tacka för alla gratulationer som trillat in till oss Piratstudenter efter att resultatet kom (tack förresten även till Paulina för inspirationen till den löpsedelsmässiga rubriken).

Please follow and like us:
Mab
Mab

2 Comments

  1. Profilbild Anonym skriver:

    Piratstudenterna fick väl cirka 2,5 procent av alla röstberättigade. Frågan är då: Hur många till kan man mobilisera?
    /RA

  2. Profilbild Farmorgun skriver:

    De är sura sa räven … apropå tidigare kommentar 😉 Det är andelen av de som gör sig besväret med att rösta, som räknas. Grattis till det goda resultatet! Allt som kan skaka om de etablerade partierna är av godo för demokratin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS