SFS-fullmäktige
9 maj, 2009
Debatt på Södertörn
13 maj, 2009
Visa alla

Valstuga

Jag spenderade stora delen av dagen i Piratpartiets valstuga på stora torget i Uppsala. Egentligen skulle jag bara titta förbi för att möta upp min efterträdare för att ta en lunch och diskutera statsbidragsansökningar. Men efter lunchen fann jag mig plötsligt ha återvänt till valstugan och allt trevligt folk som höll till där.

Stugan är fantastiskt tjusig i Lila och vitt och klår de andra stugorna med hästlängder. Under dagen inhandlades även en soffa och en matta och nu börjar den även se riktigt hemtrevlig ut. Imorgon ska vi försöka få dit el och belysning och förhoppningsvis även en kaffekokare. Förmodligen kommer stugan vara full beboelig lagom tills det är dags att packa ihop efter valet.

Please follow and like us:
Mab
Mab

6 Comments

 1. Profilbild Anonym skriver:

  En bild säger mer än tusen ord! Foto?

 2. Profilbild bitchslapbarbie skriver:

  Jag har lagt upp ett foto i min blogg (förvisso med kass kvalitet, men ändå)

  http://bitchslapbarbie.wordpress.com/2009/05/11/finn-ett-ratt/

 3. Bitchslapbarbie:

  Tjusig bild. Kom gärna förbi och häng i valstugan någon dag. Den är öppen all tid som det finns folk som vill hålla den öppen, och ju fler vi är som hänger där desto bättre.

 4. Profilbild bitchslapbarbie skriver:

  Jag ska, jag ska. Jag ska klara av den jäkla tentan först bara, sen ska jag återuppta mitt piratliv (och privatliv för den delen) =)

 5. Profilbild LasseGurra skriver:

  Jag ska trampa förbi vår valstuga vid tillfälle. Förra gången det begavsig hade vi ett tjusigt tält som konsekvent blåste bort om jag inte missminner mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS