Förr eller senare måste man välja sida
26 juni, 2009
Ett försök att lansera ett ord.
8 juli, 2009
Visa alla

Skrivkramp

Har precis kommit hem efter en enormt intensiv Almedalsvecka följd av en och en halv dag i Jönköping. Egentligen borde jag ha bloggat om bägge sakerna. Men jag har haft så mycket att göra och så mycket intryck att smälta att det istället inte har blivit något alls.

Men nu i veckan ska jag försöka komma förbi min skrivkramp och se om jag inte kan skriva ihop något om förra veckan. För det är den helt klart värd.

Tills vidare får ni hålla till godo med Sandra Grosses läsvärda rapporter från de olika dagarna och Tobias Björkgrens sammanfattning av veckan.

Please follow and like us:
Mab
Mab

1 Comment

  1. […] gjorde jag en ganska bra sammanställning av mina intryck från Almedalen, men 2009 gick det lite sämre med rapporterandet (även om mitt inlägg före fjolårets vecka beskriver ganska bra vad komma […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS