Piratfika i Malmö nu på lördag kl 13-16

Namntävlingen till modebloggen slutar på onsdag
8 februari, 2010
Ung Pirats valberedning presenterar sitt förslag inför förbundskongressen
18 februari, 2010
Visa alla

Piratfika i Malmö nu på lördag kl 13-16

Jag åker ner till Skåne idag och stannar där sedan resten av veckan. utöver middag med familjen och umgås med Klara så har jag även hunnit med att bli hembjuden på middag till en bloggare som varit kritisk mot min kritik. På lördagen ska jag sitta i valberedningsmöte större delen av dagen. Men ett par timmar av lördagen har reserverats för Piratfika i Malmö.

Information om fikat gick ut tidigare idag, och för att bespara mig lite energi klipper jag helt enkelt in vad som skrevs i mailet:

Piratfika i Malmö nu på lördag kl 13-16

Hej! För att få igång verksamheten i Malmö nu under valåret så ordnar Piratpartiet i Malmö en piratfika nu på lördag (13/2) kl 13-16. Vi träffas i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Gryndbodgatan 20. [Kartlänk]

Mötet är öppet för alla medlemmar, gamla som nya. Har du en vän som funderar på att bli medlem är det bara att dra med honom/henne också. På mötet kommer det finnas personer som är väl insatta i partiet och dess verksamhet, så ta tillvara på den här chansen att få en inblick i partiet och samtidigt vara med och forma den lokala verksamheten. Det kommer finnas kaffe/te och kakor som partiet bjuder på under mötet.

På programmet:

* Diskutera verksamhet i form av studiecirklar

* Valet till Region Skåne (se: http://forum.piratpartiet.se/Attachment3098.aspx)

* Planering av kommande aktivieter i Malmö

Vill du lägga till någon punkt till programmet? Gå till: http://piratepad.net/malmomote och lämna in dina förslag. Förhoppningen är att mötet till stor del ska formas av deltagarna.

Har du några frågor eller synpunkter på mötet är du välkommen att kontakta Mattias Bjärnemalm på 0704-385046 eller mattias.bjarnemalm@piratpartiet.se

Please follow and like us:
Mab
Mab

10 Comments

 1. Profilbild borgmi skriver:

  Ska du inte tagga sånt här med din fantastiska tagg "Klara"? Det känns som ett sånt inlägg. 🙂

 2. Profilbild Anders Wengelin skriver:

  Hojta för ev. lunch/fika/öl. Alla dagar utom helgen är fria. Om du vill.

 3. Anders:

  Hade varit trevligt men är osäker på hur mycket tid jag har. Är uppbokd de flesta kvällar. Kanske en öl på torsdag kväll inne i Malmö? Ska dit och äta middag hos föräldrarna, så det borde gå att stanna kvar en stund för en öl efter det om du är på?

  Bojkotta Google:

  Min kommande modeblogg lär köra wordpress, och en vacker dag kommmer jag nog byta ut även den här bloggen mot egen domän, och då kan jag ju passa på att byta bloggverktyg samtidigt.

 4. Profilbild Bojkotta Google skriver:

  @Mattias Bjärnemalm

  Ta och kolla igenom länkarna om google som jag lagt upp och förklara sedan för mig varför du inte byter på stubinen?

 5. bojkotta Google:

  Jag behöver inte kolla igenom några länkar för att kunna svara på den frågan.

  Jag byter inte på stubinen eftersom det är jobbigt. Svårare än så är det inte. Oavsett vad man sedan tycker om Google (du kan kolla vad jag skrivit om dem tidigare) så gör den åsikten inte det faktiska arbetet med att byta bloggverktyg enklare.

 6. Profilbild Bojkotta Google skriver:

  Det var ju ansvarsfullt av dig…det är jobbigt.

  Importera en blogg till en annan blogg…jobbigt?

  Det är rätt allvarliga grejer som google sysslar med

 7. Profilbild Anonym skriver:

  Få vet att Bill Gates är en fruktansvärd människa, den som läst Los Angeles Times vet.

  Bill & Melinda Gates Foundation- Truth Revealed

  Bill & Melinda Gates Foundation- Truth Revealed Part 2

  12 sidor lång artikel nedan ifrån LA Times:

  Dark cloud over good works of Gates Foundation

 8. Bojkotta Google:

  Ja, jag tycker att det är jobbigt. Tycker du att det är viktigt att just jag bytar från Blogger får du mer än gärna fixa en ny blogg åt mig och överföra allt mitt gamla dit. För jag har inte en aning om hur man gör.

 9. Profilbild Bojkotta Google skriver:

  Jag kan inte flytta din blogg, du kan göra det. läs igenom text nedan:

  Hur du skapar en egen wordpress-blogg i 4 steg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS