Ung Pirats förbundskongress 2010 – Resan dit

Annette Kur at Counter Conference 2010
24 mars, 2010
Ung Pirats Stockholmsdistrikt söker unga pirater för att kunna växa
28 mars, 2010
Visa alla

Ung Pirats förbundskongress 2010 – Resan dit

Jag sitter på tåget mellan Stockholm och Uppsala och funderar på hur årets förbundskongress för Ung Pirat kommer att bli. Det är förbundets fjärde kongress, och var kongress hittills har inneburit ett stort kliv framåt när det gäller deltagande och engagemang bland ombuden. Nu har vi både veteraner inom förbundet och nya stjärnskott som ska samlas och samsas om vad förbundet ska göra det kommande året.

På årets kongress kommer förmodligen hälften av medlemmarna i styrelsen för 2009 bytas ut mot nya talanger vilket onekligen kommer förändra styrelsen en hel del. På vilket sätt kommer bli spännande att se.

Nytt för i år är att kongressen kommer bevakas av Piratnytt vilket förhoppningsvis gör att det kommer finnas realtidsnyheter löpande från kongressen. Kanske kan det öka engagemanget för kongressen även bland de som inte är där som ombud.

Please follow and like us:
Mab
Mab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS