Panelsamtal om upphovsrätt i Almedalen med vår Europaparlamentariker Julia Reda

Upphovsrätt: omröstning i IMCO och Comodini ute ur bilden
8 juni, 2017
Censurfilter stridsfråga i EUs upphovsrättsreform
22 januari, 2018
Visa alla

Panelsamtal om upphovsrätt i Almedalen med vår Europaparlamentariker Julia Reda

I samband med politikerveckan i Almedalen hade Europahuset bjudit in vår Europaparlamentariker Julia Reda för att debattera förslaget om upphovsrättsreform som just nu arbetas med nere i Bryssel. Utöver jula deltog Susin Lindblom, från Dramatikerförbundet, och Patrick Krassén, från Svenskt Näringsliv.

Här kan du se debatten:

 

Please follow and like us:
Mab
Mab

1 Comment

  1. […] (artikel 11) och censurfilter för plattformar (artikel 13). Följer du min blogg är det inte första gången du läser om de förslagen. Följer du inte min blogg är det dags att börja! För det […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta mig
Facebook
RSS